Onze diensten

01

Binnen schilderwerken

Met onze schilderwerken creëren wij de perfecte basis voor jouw persoonlijk interieur. Van het schilderen van muren en plafonds tot allerhande lakwerken voor nieuwbouw of renovaties. U kan bij ons terecht voor volledige binnen schilderwerken. We werken met kwalitatieve verf van het merk Sikkens uit het gamma van Akzo Nobel.
02

Buiten schilderwerken

Bij Carlo Huybrechts zorgen wij ervoor dat uw ramen, tuinhuis, poolhouse etc. langdurig beschermd zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo behandelen wij hout, pvc, verschillende metalen en buitentoepassingen. Ook voor het schilderen of kaleien van buitengevels bent u bij het juiste adres. We werken met de meest moderne verfsystemen voor elk soort ondergrond.
03

decoratieve
technieken

Door al meer dan 30 jaar ervaring te hebben in de sector, hebben wij een breed gamma van decoratieve technieken. Heeft u graag een eyecatcher of liever een volledige ruimte in een speciale techniek? Geen Probleem! Bij Carlo Huybrechts wordt er gewerkt met technieken zoals kalkverf, StucDeco, Stucco Antico, minerale verf, Kalei en met de merken Stoopen & Meeuws, Mortex en Akzo Nobel.
04

vloeren

Bent u naast schilderwerken ook op zoek naar een nieuwe vloer? Wij leggen o.a. vinylvloeren, tapijt, tapijttegels en gietvloeren. We werken met de merken Desso Forto, Tarkett, Gerflor en Stoopen & Meeuws.
Uw partner in algemene schilderwerken.

Klaar voor het interieur van je dromen?

VRAAG EEN GRATIS OFFERTE
05

Wandbekleding

Ligt uw voorkeur eerder bij behang? Ons gamma loopt van effen tot gestructureerd vliesbehang, vinylbehang, glasvezelbehang, textielbehang, fotobehang, 3D muurbekleding en metallic muurbekleding. Met onze exclusieve collecties van luxe behangpapier heeft u een ruime keuze uit behang met een bijzondere print en/of textuur. Er wordt gewerkt met merken zoals Arte en HookedOnWalls.
06

lijsten en ornamenten

Voegt u graag nog wat extra karakter toe aan uw woning? Wij plaatsen wandlijsten, 3D wandpanelen, plafondlijsten, ornamenten en indirecte verlichting in gips of polystyreen. Voor deze zaken wordt er gewerkt met de merken Orac en NMC.
07

raamdecoratie

Afhankelijk van uw persoonlijke smaak, interieurstijl of comfort kan u kiezen uit verschillende soorten raamdecoratie. Wij bieden opties aan van de merken Luxaflex en Louverdrape. Van jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen tot duo plissé gordijnen.

Onze realisaties

bekijk alle realisaties